ad1

joi, 29 martie 2012

IRINA , fosta concurenta MPFM, se pregateste sa devina soferita

Irina Gorgos, fosta concurenta Mpfm, se pregateste sa devina soferita. Scoala de soferi a urmat-o inainte de a intra in casa Mpfm, dar nu a apucat sa dea examenul. Acum rezolva de zor chestionare pentru a obtine carnetul.
Succes , IRINA !

Mesaje de la CATALIN Movileanu, fost concurent MPFM

1.Andrada este un episod inchis! 
2.Am vorbit la telefon doar cu concurentii: Alexandru, Sanda si Ciprian! 
3.Nu pot vorbi deocamdata despre producatori si despre partea legala in ceea ce priveste descalificarea mea!
4.Am parasit competia pentru ca nu eram de acord sa primesc tot felul de injurii, jigniri, amenintari si eu sa nu am ce sa fac, ba mai mult acestea sa fie si incurajate!
5. Nu mi s-a propus sa reintru in casa!
6.In acest concurs nu exista usa din dos si din fata, exista doar o singura usa!
7.In afara acelui concurs este viata reala, adevarata competiei este cea cu viata

Mireasă pentru fiul meu - emisiunea de dimineată , 29 martie 2012

miercuri, 28 martie 2012

Parerea lui CATALIN, fost concurent MPFM, despre MIRELA Boureanu Vaida

"Scriu aceasta postare pentru ca am citit din parerile voastre in ceea ce o priveste pe Mirela si de atitudinea ei fata de mine in concurs.


Uite asa vad eu lucrurile....

Noi concurentii o cunoastem pe Mirela si dincolo de camere si de impartialitatea concursului.
Ceea ce nu stiu o parte din telespectatori, ca este cel mai greu sa moderezi in conditiile date:
- sa stai dreapta pe un fotoliu dragut, dar incomod ( coloana vertebrala este solicitat in fiecare zi cu orele)
- sa nu citesti de pe nimic, orice cuvant fiind de maxima importanta ( emisiunile sunt in direct, orice greseala fiind foarte greu de corectat).
- sa nu gesticulezi ( conform codului de bune maniere este urat sa gesticulezi, asta ingreunand moderarea cotidiana). Duminica in familie era mai usor de prezentat( Mihaela Radulescu, gesticula, se plimba pe la diversi  invitati).
- in fiecare emisiune sa fii imbracata diferit si cu o alta coafura( cat de solicitat si chinuit este de doua ori pe zi parul).
- sa iti pastrezi calmul si diplomatia oricare ar fi situatia( esti un model, nu iti permiti sa gresesti).
- sa nu iei personal nimic din ce auzi ( sa nu imagazinezi energiile altora).
- orice trairea ai avea sa ramai cu zambetul pe buze si sa fii frumoasa( ca orice om trecem prin diverse stari).
- sa empatizezi cu subiectele si sa arati respect fata de trairile fiecaruia ( chiar daca este un subiect trist, nu iti permiti sa razi, ar arata lipsa de respect)

Inainte de toate vreau sa va spun ca nu stiu cat de mult i se potriveste aceasta emisiune, desi isi face treaba cu mult succes."

Mireasa pentru fiul meu, emisiunea de dupa-masa, 28 martie 2012





Mireasă pentru fiul meu - emisiunea de dimineată , 28 martie 2012

Mireasa pentru fiul meu, emisiunea de dupa-masa, 27 martie 2012





Mireasa pentru fiul meu, emisiunea de dimineata, 27 martie 2012

marți, 27 martie 2012

sâmbătă, 24 martie 2012

Mesaj de la CATALIN Movileanu, fost concurent MPFM

Sa traiti,
In ultimul timp am dormit cam putin si nu prea am pofta de mancare, ma simt putin slabit. M-am ocupat in ultimele zile sa socializez cat mai mult cu voi, cei care m-ati sustinut si ati trait alaturi de mine. Recunosc ca nu stiu cat de bine fac fata tinand cont a sutelor de mesaje zilnic si comentariilor.

Pentru cei care nu ma mai pot adauga in lista de facebook, pentru ca din pacate exista limita de prieteni si cereri, am exagerat si am creat o pagina de persoana publica( asta pentru a vorbi cu cat mai multi dintre voi, nu la Mireasa pentru fiul meu devii persoana publica in adevaratul sens al cuvantului).


Pe langa socializarea cu voi (care imi ocupa ce este drept majoritatea timpului, insa imi place) ma ocup ca si intalnirea cu voi din parcul Herastrau, de pe data de 1 aprilie( nu este o pacaleala cum se aude in unele zvonuri), ora 14, intrarea Charles de Gaulle, sa iasa cat mai bine!

Aseara am mers la teatrul de revista Constantin Tanase cu mama (D-na Maria), la piesa Revista Revistelor. Acolo m-am intanlit si cu d-na Mirela Boureanu Vaida, despre care urmeaza sa va povestesc in postul urmator.

Cu drag,

Catalin Movileanu 

Finala Mireasa pentru fiul meu , 24 martie 2012









marți, 20 martie 2012

CATALIN Movileanu, fost concurent MPFM, este blogger

CATALIN Movileanu a parasit competitia Mireasa pentru Fiul Meu. Daca vreti sa aflati care sunt noutatile din viata lui, puteti sa-i consultati blogul: http://www.catalinmovileanu.com/

Recunoasteti persoana din poza ? Este vorba de o fosta concurenta NPM5

Persoana pe care trebuie sa o recunoasteti este 
bebelusul din mijloc.

Mesaj de la CATALIN Movileanu, fost concurent MPFM

Salut,
Imi cer scuze ca acum in libertate nu prea am fost activ pe internet si deloc pe facebook. Timpul este prea scurt pentru cate trebuie sa rezolv.
Va rog sa fiti intelegatori, iau totul treptat in ceea ce priveste reintegrarea in viata reala si comunicarea cu cei care ma simpatizeaza. Nu ma asteptam sa fiu atat de apreciat, nu ma asteptam ca atat de multi oameni sa rezoneze cu mine. Va multumesc!!!
Important este ca am scapat de injosirea pe care o simteam zilnic. Voi lua doar ce a fost bun din aceasta experienta.
Nici sa scriu nu mai stiu, nu ca as fi stiut vreodata.

Duminica 1 aprilie, ora 14 vreau sa le multumesc personal celor care m-au sustinut in parcul Herastrau, intrarea din piata Charles de Gaulle(cladirea Vodafone, televiziunea Romana). 

Cu stima,

Catalin Movileanu 

duminică, 18 martie 2012

Ce fratior dragut are ELENA Puscasu (NPM5)!




POZA inedita cu IRINA , fosta concurenta MPFM

Poza este facuta anul trecut, inainte ca IRINA  sa intre in competitia Mireasa pentru Fiul Meu.

IRINA , fosta concurenta MPFM, prinsa de paparazzi

Odata cu participarea la show-ul matrimonial Mireasa pentru Fiul Meu , IRINA Gorgos a devenit persoana publica. Acum "paparazzi" sunt pe urmele ei, chiar si la locul de munca . Iata una din ipostazele imortalizate de paparazzi, la vederea careia IRINA a afirmat:" dupa doua zile de munca....cu program prea prelungit:)........inca sunt Fresh...e poza spontana...nimic programat:)".

BIANCA s-a impacat cu fostul logodnic

In urma cu 7 luni, BIANCA, concurenta Mireasa pentru Fiul Meu, s-a despartit de logodnicul ei, Mihai.Fiecare a luat-o pe drumul lui, Mihai si-a facut o alta iubita, iar BIANCA  a intrat in competitia MPFM , unde pentru scurt timp a format un cuplu cu IMRE. Pauza din relatia lor le-a prins bine deoarece si-au dat seama ca se iubesc si sunt facuti unul pentru celalalt. Ce credeti , o sa avem pe 1 septembrie o nunta ?

SANDA, fosta concurenta MPFM, in pas cu moda

SANDA, fosta concurenta MPFM, este Chic Girl. Este la curent cu ultimele tendinte in moda, tunsoare si machiaj. 
Ce parere ai ?

joi, 15 martie 2012

marți, 13 martie 2012

Vesti despre SILVIA Giurgica

Recent, am publicat cateva poze cu iubitul SILVIEI, fotbalistul NICOLAE BEUDEAN. Aceasta ne-a contactat si a vrut sa lamureasaca situatia :"Pe iubitul meu il cheama Nicolae dar nu e acesta...Am avut discutii cu iubitul meu din cauza articolului.....este foarte jenant".
Daca informatia furnizata este incorecta, ne cerem scuze pentru problemele create. Bine ca macar am nimerit acelasi prenume , Nicolae.
Numai bine, SILVIA, in viata personala si profesionala! Si asteptam poze cu iubitul ... cu Nicolae ,sa nu mai existe dubii!

duminică, 11 martie 2012

marți, 6 martie 2012

6 Martie, o zi trista pentru Loredana Botezatu, fosta concurenta MPFM

In urma cu un an , Denisa, verisoara Loredanei, a murit intr-un accident de masina.Ea a ramas in sufletul Loredanei: "pentru ca azi se inplineste un an de cand ai parasit aceasta lume...ne este extrem de dor de tine.....< pentru ca ne-a fost usor sa te iubim dar va fi imposibil sa te uitam:(((((((>...sper ca acolo unde esti acum sa iti fie mult mai bine decat aici....nu te voi uita niciodata:((((((((!!!R.I.P"



luni, 5 martie 2012

DIANA, fosta concurenta MPFM, s-a logodit

DIANA este in culmea fericirii. S-a logodit.
DIANA:"am facut totul din inima si din suflet...meritam asa ceva ,atat eu cat si el".




Mirela Boureanu Vaida si Lectia de gramatica nr.1

Prezentatoarea Mirela Boureanu Vaida si-a asumat in timpul unei emisiuni rolul de profesoara si le-a predat concurentilor o lectie de gramatica. Credeti ca va avea rezultate ?
Mirela: „Se mai uită lumea la noi şi e bine să  – cum să vă spun? – să nu le inducem greşit anumite cuvinte. Cînd sînt mai mulţi spunem „sînt” – ştiţi cum e, la noi în vecinătate, mai vorbim aşa, că aşa e în tradiţia locului, dar să avem puţină grijă la cum ne exprimăm la … Şi eu mai fac greşeli pentru că mă gîndesc la ce urmează să spun şi de multe ori mai greşesc la ce spun şi nu e bine… Sîntem în direct, se uită foarte multă lume şi trebuie să fim puţin atenţi la acorduri: cînd sînt mai mulţi „sînt”, cînd e unul singur „e”. Cam asta e regula.”

textad